Roy's Bike Service
Laat een droom uitkomen!

Laat een droom uitkomen en help een goed doel!

Ik ben Roy Hartman van Roy’s Bike Service de mobiele fietsenmaker in Doetinchem. Ik ben 45 jaar, getrouwd en vader van twee prachtige kinderen. Inmiddels ben ik 17 jaar passievol als mobiele fietsenmaker aan het werk. Ruim 7 jaar geleden ben ik van vervoersmiddel gewisseld, van auto naar fiets. Terug bij mijn echte passie fietsen! Dit was net voordat ik met mijn gezin op het punt stond op een zeer bijzondere reis te gaan, namelijk om met twee bakfietsen langs de oostkust van Australië te trekken. Ik werk nu dus 7 jaar groen en duurzaam mobiel met een elektrische Cargo-bike. Ook naast mijn werk als mobiele fietsenmaker ben ik zeer actief op de fiets. Avonturen en uitdagingen beleven op de fiets is wat ik het liefste doe! Mijn passie voor de fiets ontstond in mijn pubertijd. Rond mijn 14e kocht ik mijn eerste mountainbike. Daarmee heb ik meteen mooie avonturen beleefd in Ascona Zwitsersland samen met mijn broer en ouders. Vanaf toen was er een zaadje gepland, de fiets werd mijn vriend een vriend voor het leven!

Een droom...

Nu is het bijna 30 jaar later, ben ik vele type fietsen verder en avonturen rijker. Zoals tweemaal deelname aan de Haute Route en diverse voorjaarsklassiekers, heb ik tientallen Alpen en Dolomieten cols beklommen en de zwaarste 1 daags cyclo ter wereld gereden (Tour du Mont Blanc). Daarnaast heb ik fietsavonturen beleefd in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en tal van andere landen, en nog teveel om op te noemen. Mijn jongensdroom is om deel te nemen aan een WK op de fiets. Daarom wil ik me dit jaar proberen te gaan kwalificeren voor het WK Gravel in België. Daarvoor zijn er twee kwalificatiewedstrijden in Nederland, op 28 april in Valkenburg (Limburg) en op 13 juli in Roden (Drenthe). Bij deze wedstrijden moet ik eindigen bij de eerste 25% van mijn leeftijdscategorie (45-49 jaar). Als dit lukt bij één van de twee wedstrijden mag ik deelnemen aan het WK Gravel in België begin oktober dit jaar. Daarvoor zal ik het beste uit mezelf moeten halen!

Ik laat mij daarom binnenkort volledig medisch keuren om te kijken wat mijn conditie nu is. Ik ben ook niet meer de jongste en diverse valpartijen van de laatste jaren werken zeker niet in mijn voordeel. Maar een doorzetter ben ik. Ik geloof dat ik het kan bereiken en daarvoor zal ik hard moeten werken. Dat betekent dat ik veel uren op de fiets en met krachttraining zal maken om zo fit mogelijk aan de start te staan bij deze wedstrijden om dit doel te behalen. Laat je dromen uit komen, hier en nu! Dit is getriggerd door een tweetal zeer droevige gebeurtenissen afgelopen jaar toen er twee goede klanten kort na elkaar en veel te jong zijn overleden aan de gevolgen van kanker. We kennen allemaal wel een verhaal of iemand die vecht tegen deze vreselijke ziekte of iemand heeft verloren. Deze gebeurtenissen hebben mij nog steeds in de greep: niks uitstellen, het kan zo maar voorbij zijn. Leef je droom en geloof in jezelf!

En het overlijden van mijn moeder nu 1,5 maand geleden, heeft het gevoel alleen maar sterker gemaakt! Daarom wil ik mijn ultieme sportieve uitdaging en jongensdroom koppelen aan een goed doel. Ik wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF en MS research om onderzoek te kunnen laten uitvoeren om wellicht andere mensen wel de kans te geven op genezing.

Bijdragen aan het goede doel

Mijn bijdrage: van elke reparatie die wordt uitgevoerd bij Roy’s Bike Service de mobiele fietsenmaker gaat € 1 naar het KWF en MS research, in heel 2024. Dus maak snel een afspraak en help mee om zoveel mogelijk geld op te halen! En meteen weer veilig op weg met je fiets, twee vliegen in één klap. Ik ben op zoek naar sponsoren en elk bedrag voor het KWF en MS research is welkom. Doneren kan naar R.S. Hartman IBAN nummer NL54 ABNA0936 4348 72. Onder vermelding van: Laat een droom uit komen en help een goed doel. Wil jij mij helpen om deze droom en mijn doel uit te laten komen? Dat zou GEWELDIG zijn! Al mijn avonturen voor deze ultieme sportieve uitdaging zijn te volgen via mijn Instagram en Facebook pagina en mijn website.

Dus ga mij volgen!

Met fietsende groet,
Roy Hartman
Roy’s Bike Service

 

Overige nieuwsberichten