Roy's Bike Service
Laat een droom uitkomen!

Grote opening nieuwe bus 28 maart 2015

Na 8 jaar in een omgebouwde Duitse postauto te hebben rondgereden, werd het tijd om Roy's Bike Service een nieuw, fris uiterlijk te geven. De nieuwe bus is bijna één meter langer, bijna 30 cm breder en 10 cm hoger. De auto is volledig geïsoleerd met stroompunten, ingebouwde led-spots en verwarming. Naast de ruimte om fietsen te repareren is er een wand met diverse accessoires zoals fietstassen, kinderzitjes, verlichting, zadels, standaarden, onderdelen voor reparatie en meer.

Om stil te staan bij het 8-jarig bestaan van Roy's Bike Service én de opening van de nieuwe bus, zal zaterdag 28 maart 2015 in teken staan van deze feestelijkheden. Op winkelcentrum De Bongerd (de Huet) is feest voor jong en oud met een feest DJ, hapjes en drankjes en leuke aanbiedingen. Iedereen die zich inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Roy's Bike Service krijgt een presentje dat je als fietser altijd wel een keer kan gebruiken.

Tevens is er een opstapdag van Votani elektrische fietsen. Momenteel het snelst groeiende elektrische fietsmerk van Nederland. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Probeer vrijblijvend een elektrische fiets!

Wij zien u graag tijdens de GROTE opening of bel voor een afspraak. De koffie staat klaar.

 

Overige nieuwsberichten