Roy's Bike Service
Laat een droom uitkomen!

Adventure of a lifetime

Wij, Gonny en Roy Hartman, gaan samen met onze twee jonge kinderen op reis. Een droomreis die ons naar de andere kant van de wereld brengt: 3,5 maand in Australië en op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, back-to-basic kamperen. Onze zoon Kyan is bij vertrek net 4 jaar en onze dochter Emily is dan 16 maanden oud.

De tijd van ‘O, dat doen we als we met pensioen zijn’, geldt niet voor ons. En het bijzondere is de niet-alledaagse vervoersmiddelen waarmee we ons gaan verplaatsen aan de oostkust van Australië, namelijk met twee knalgele Cargo-Bike bakfietsen. Fietsen van Cairns naar Sydney, een afstand van ruim 2600 km in ongeveer 80 dagen. Eén bakfiets met de kinderen, één bakfiets met bagage met daarachter een FollowMe Tandem zodat Kyan ook op een eigen fietsje erachter kan zitten. Reizen, fietsen, genieten, leven in het hier en nu en go with the flow.

In deze periode zal ons huis bewoond worden door vrienden. In een volgend bericht zullen wij je laten weten hoe je ons kunt volgen tijdens ons avontuur.

Vanwege onze droomreis is Roy’s Bike Service gesloten van vrijdag 1 september t/m zaterdag 20 januari 2018.

 

Overige nieuwsberichten